B3D architectuur

“Lijnen. Vormen. Licht.

Dit zijn fundamentele elementen die samen gecombineerd moeten worden in de zoektocht naar perfecte harmonie in design. Het zoeken naar deze synergie vormt de kern van het creatieve proces in elk project van B3D Architectuur, met een op maat gemaakte aanpak die gepersonaliseerde en unieke oplossingen biedt.”

B3D is een internationaal architectenbureau actief in Nederland en daarbuiten, gespecialiseerd in architectuur, interieurontwerp en verlichtingsontwerp, met een speciale nadruk op nieuwe materialen en innovatieve projecten.

Onze Diensten

Architectuur

Uitbreidingen, nieuwe gebouwen, gevelrenovaties, ingrepen aan monumentale gebouwen: we streven ernaar om elke architectuur uniek te maken.
 
 

Interieurarchitectuur

Op maat gemaakte oplossingen voor zowel grootschalige als kleinschalige interieurprojecten: we vinden het heerlijk om de perfecte ruimte om mensen heen te ontwerpen.

Lichtontwerp

Het verbeteren van de kenmerken van een architectuur door middel van verlichtingseffecten: we creëren graag de juiste sfeer voor elke plek.
 
 

Onze Projecten

Architectuur

Ontdek onze architecturale projecten en laat u inspireren.

Meer lezen

Interieurarchitectuur

Bekijk onze interieurontwerpen en laat u inspireren voor uw eigen huis of werkplek.

Meer lezen

Lichtontwerp

Bekijk onze lichtontwerp projecten en laat uzelf meenemen in een nieuwe lichtervaring

Meer lezen

Wat Mensen Zeggen

A.F. klein appartement Lees meer
B3D renoveerde mijn kleine appartement in Leiden, dat ik in vrij slechte staat had gekocht. Met al mijn wensen is rekening gehouden bij het project. Mijn budget/uitgavenverwachtingen werden begrepen en nagekomen door open en eerlijke vergaderingen bij de start van het project. Ik was vooral onder de indruk van de creatieve oplossingen die B3D vond om de ruimtes te maximaliseren en van de voortdurende betrokkenheid en het toezicht tijdens de hele bouw. Een hoge focus op kwaliteit, ontwerp, stijl en materialen, maar bovenal het gevoel dat de architecten die mijn project volgden er echt om gaven.
van Wijngaarden bv Lees meer
Wij hebben in 2021 prettig samengewerkt met Selene & Edward aan ons nieuwe kantoor interieur.
Met onze eigen ideeën en wensen zijn we bij B3D gekomen en zij hebben er een prachtig geheel van gemaakt.
We zijn er heel blij mee.
Floris van der Plas – Aannemer Lees meer
Ik werk al enkele jaren samen met B3D Architectuur als aannemer. We werken heel goed samen, vanaf het eerste conceptontwerp tot de voltooiing van de bouwplaats. De architecten van B3D maken nauwkeurige werktekeningen en volgen de verschillende stappen van de bouw op een georganiseerde manier om vertragingen tot een minimum te beperken. We hebben een goede synergie en onze gezamenlijke probleemoplossende aanpak leidt ertoe dat we de beste oplossing vinden voor technische problemen zonder de esthetiek uit het oog te verliezen.
Familie S. huis Lees meer
B3D en in het bijzonder Selene hebben geweldig werk geleverd tijdens de planningsfase van de renovatie van de benedenverdieping van ons huis. Ze heeft naar ons geluisterd en onze behoeften begrepen en is erin geslaagd om onze wensen uit te laten komen. Zeker een geweldige ondersteuning!

Vacatures

Door de groei van mooie projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, een bouwkundig tekenaar. Iemand die het werk van de vier huidige architecten in alle fasen van het proces kan ondersteunen en verlichten.

We zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar met:

 • een architecturale achtergrond
 • kennis van het bouwbesluit
 • ervaring met AutoCAD, Revit is een pluspunt, Sketchup, Adobe Suite
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een goede beheersing van de Engelse taal
 • goede communicatieve vaardigheden
 • flexibele houding
 • structuur
 • out of the box – ideeën
 

Het salaris is in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Het aantal uren kan in overleg worden bepaald.

Voel je affiniteit met onze visie en werkwijze?
Je kunt je sollicitatiebrief, CV en portfolio mailen naar info@b3d.nl

Stage

We nodigen kandidaten die momenteel architectuur, interieurontwerp of lichtontwerp studeren op universitair niveau uit om te solliciteren als stagiair. We verwelkomen ook pas afgestudeerden die deelnemen aan het Erasmus+ stageprogramma.

Vereisten:

 • Uitstekende ontwerp- en CAD-vaardigheden
 • Kennis van Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • 3D-renderingsvaardigheden (Sketchup, Revit is een pluspunt)
 • In staat om in een internationaal team te werken
 • Schriftelijk bewijs van inschrijving aan een universiteit of academie of
 • Schriftelijk bewijs van deelname aan het Erasmus+ stageprogramma
 • Vloeiend in Engels (Nederlands is een pluspunt)
 • Voel je je verbonden met onze visie en werkwijze? Stuur ons je CV, portfolio en motivatiebrief, met vermelding van de gewenste startdatum en duur van de stage.
 • We hebben niet altijd een vacature beschikbaar, maar we bewaren je gegevens in onze database voor toekomstige samenwerkingen.