Ons team

EDWARD BOEGHEIM

Oprichter / Architect / Lichtontwerper

PAOLA OBERTO

Architect / interieurontwerper

SELENE GUELFI

Architect / Interieurontwerper / Lichtontwerper

MARIA CAROLINA NAVARRA

ontwerper / BIM-modelleur

Ze werkten met ons :

Carrière

Vacatures

Op dit moment hebben we geen vacatures. Als u echter geïnteresseerd bent in ons werk, stuur dan uw CV, portfolio en sollicitatiebrief naar
info@b3d.nl
We zullen deze bewaren voor toekomstige samenwerkingen.

Stage

We zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en gekwalificeerde stagiaires om ons team te versterken. Klik hier voor meer informatie.

EDWARD BOEGHEIM

Oprichter / Architect / Lichtontwerper

Na mijn studie aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam heb ik mijn Master Architectuur afgerond aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam. Ondertussen werkte ik bij verschillende bureaus zoals ONL by Kas Oosterhuis. In 2000 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, B3D Architecture, gespecialiseerd in architectuur, interieurontwerp en lichtontwerp, in verschillende sectoren zoals woningbouw, retail, gezondheidszorg, horeca, openbare ruimtes, horeca, kantoren, tentoonstellingen, tuinontwerp. In de afgelopen jaren is B3D uitgegroeid tot een internationale realiteit, zowel wat betreft het team als de projecten die lokaal en in het buitenland worden ontwikkeld.

PAOLA OBERTO

Architect/ interieurarchitect

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Politecnico van Turijn (Italië) en de Technische Universiteit van Eindhoven (Nederland), en ben in 2012 afgestudeerd als architect. Na samenwerking met verschillende architectenbureaus in Turijn en Nederland, ben ik in februari 2016 bij B3D Architectuur gestart als architect en interieurarchitect. Ik ben betrokken bij projecten op verschillende schalen, van renovatie van een villa tot de ontwikkeling van op maat gemaakte meubels, en ik volg alle verschillende fasen van conceptontwerp tot werkbegeleiding, met als doel een turnkey-project te leveren.

SELENE GUELFI

Architect/ interieurarchitectuur/ lichtontwerper

Sinds 2013 ben ik als architect afgestudeerd aan de Politecnico van Turijn (Italië) na een ervaring op een bouwproject in Pensamiento Liberal, Mexico. Vervolgens heb ik samengewerkt met verschillende architectenbureaus in Turijn. In mei 2016 ben ik bij B3D Architectuur komen werken, waar ik voornamelijk betrokken ben bij projecten van architectuur, interieurarchitectuur en lichtontwerpen. Ik heb een goede expertise ontwikkeld in het ontwikkelen van interieurprojecten die een lichtplan integreren om de architectonische ruimte, kleuren en materialen te verbeteren door middel van een juist gebruik van lichteffecten.

MARIA CAROLINA NAVARRA

ONTWERPER / BIM-MODELLEUR

In juli 2021 heb ik mijn Master in Architectuur en Stedenbouw behaald aan de Politecnico van Milaan. In september van datzelfde jaar ben ik naar Nederland verhuisd met als doel mijn vaardigheden te verbeteren en mijn kennis van internationale architectuur te verbreden. Sinds mijn aankomst heb ik het voorrecht gehad om samen te werken met verschillende architectenbureaus aan verschillende projecten, van interieurontwerpen tot grootschalige ontwikkelingen zoals villa’s en kantoorruimtes. In januari 2023 ben ik begonnen bij B3D Architecture, waar ik nu werk als ontwerper en BIM-modelleur en voornamelijk verantwoordelijk ben voor de realisatie van architectuur- en interieurprojecten.

Vacatures

Door de groei van mooie projecten zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega, een bouwkundig tekenaar. Iemand die het werk van de vier huidige architecten in alle fasen van het proces kan ondersteunen en verlichten.

We zijn op zoek naar een bouwkundig tekenaar met:

 • een architecturale achtergrond
 • kennis van het bouwbesluit
 • ervaring met AutoCAD, Revit is een pluspunt, Sketchup, Adobe Suite
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • een goede beheersing van de Engelse taal
 • goede communicatieve vaardigheden
 • flexibele houding
 • structuur
 • out of the box – ideeën
 

Het salaris is in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst en afhankelijk van leeftijd en ervaring.
Het aantal uren kan in overleg worden bepaald.

Voel je affiniteit met onze visie en werkwijze?
Je kunt je sollicitatiebrief, CV en portfolio mailen naar info@b3d.nl

Stage

We nodigen kandidaten die momenteel architectuur, interieurontwerp of lichtontwerp studeren op universitair niveau uit om te solliciteren als stagiair. We verwelkomen ook pas afgestudeerden die deelnemen aan het Erasmus+ stageprogramma.

Vereisten:

 • Uitstekende ontwerp- en CAD-vaardigheden
 • Kennis van Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • 3D-renderingsvaardigheden (Sketchup, Revit is een pluspunt)
 • In staat om in een internationaal team te werken
 • Schriftelijk bewijs van inschrijving aan een universiteit of academie of
 • Schriftelijk bewijs van deelname aan het Erasmus+ stageprogramma
 • Vloeiend in Engels (Nederlands is een pluspunt)
 • Voel je je verbonden met onze visie en werkwijze? Stuur ons je CV, portfolio en motivatiebrief, met vermelding van de gewenste startdatum en duur van de stage.
 • We hebben niet altijd een vacature beschikbaar, maar we bewaren je gegevens in onze database voor toekomstige samenwerkingen.