Our Team

EDWARD BOEGHEIM

Oprichter/ Architect/ interieurarchitect/ lichtarchitect

PAOLA OBERTO

Architect/ interieurarchitect

SELENE GUELFI

Architect/ interieurarchitectuur/ lichtontwerper

MARIA CAROLINA NAVARRA

ONTWERPER / BIM-MODELLER

They Worked With Us :

Loopbaan

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Als u echter geïnteresseerd bent in ons werk, stuur dan uw cv, portfolio en motivatiebrief naar info@b3d.nl Wij zullen deze bewaren voor toekomstige samenwerkingen.

Stage

We zijn altijd geïnteresseerd in gemotiveerde en gekwalificeerde stagiairs om ons team te versterken.Klik hier to know more.

EDWARD BOEGHEIM

Oprichter/ Architect/ interieurarchitect/ lichtarchitect

Na mijn studie aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam, heb ik mijn opleiding als Master of Architecture afgerond aan de Academie van Bouwkunst in Rotterdam. Ondertussen heb ik samengewerkt met verschillende kantoren zoals ONL van Kas Oosterhuis. In 2000 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, B3D Architectuur, dat gespecialiseerd is in architectuur, interieurontwerp en lichtontwerp, in verschillende sectoren zoals woningen, retail, gezondheidszorg, horeca, openbare ruimtes, gastvrijheid, kantoren, tentoonstellingen, tuinontwerp. In de afgelopen jaren is B3D uitgegroeid tot een internationale realiteit, zowel qua team als qua projecten, die lokaal en in het buitenland zijn ontwikkeld.

PAOLA OBERTO

Architect/ interieurarchitect

Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Politecnico van Turijn (Italië) en de Technische Universiteit van Eindhoven (Nederland), en ben in 2012 afgestudeerd als architect. Na samenwerking met verschillende architectenbureaus in Turijn en Nederland, ben ik in februari 2016 bij B3D Architectuur gestart als architect en interieurarchitect. Ik ben betrokken bij projecten op verschillende schalen, van renovatie van een villa tot de ontwikkeling van op maat gemaakte meubels, en ik volg alle verschillende fasen van conceptontwerp tot werkbegeleiding, met als doel een turnkey-project te leveren.

SELENE GUELFI

Architect/ interieurarchitectuur/ lichtontwerper

Sinds 2013 ben ik als architect afgestudeerd aan de Politecnico van Turijn (Italië) na een ervaring op een bouwproject in Pensamiento Liberal, Mexico. Vervolgens heb ik samengewerkt met verschillende architectenbureaus in Turijn. In mei 2016 ben ik bij B3D Architectuur komen werken, waar ik voornamelijk betrokken ben bij projecten van architectuur, interieurarchitectuur en lichtontwerpen. Ik heb een goede expertise ontwikkeld in het ontwikkelen van interieurprojecten die een lichtplan integreren om de architectonische ruimte, kleuren en materialen te verbeteren door middel van een juist gebruik van lichteffecten.

MARIA CAROLINA NAVARRA

ONTWERPER / BIM-MODELLER

Onlangs heb ik mijn Master of Architecture-diploma in Architectuur en Stedenbouw behaald aan de Politecnico van Milaan in juli 2021. Vervolgens ben ik in september van datzelfde jaar verhuisd naar Nederland met als doel mijn vaardigheden te verbeteren en mijn kennis van internationale architectuur te verbreden. Sinds mijn komst heb ik het voorrecht gehad om met verschillende architectenbureaus te werken aan uiteenlopende projecten, van interieurontwerpen tot grootschalige ontwikkelingen zoals villa’s en kantoorruimtes. Ik ben in januari 2023 bij B3D Architectuur gestart, waar ik nu werk als ontwerper en BIM-modelleur en voornamelijk verantwoordelijk ben voor de realisatie van architectonische en interieurprojecten.

Vacancies

Due to the growth of beautiful projects, we are looking for an enthusiastic colleague, an architectural draftsman. Someone who can support and relieve the work of the four current architects in all phases of the process.

We are looking for an architectural draftsman with:

 • an architectural background
 • knowledge of the Building Decree
 • experience working with AutoCAD, Revit is a plus, Sketchup, Adobe Suite
 • a good command of the Dutch language in word and writing
 • a good command of the English language
 • good communication skills
 • flexible attitude
 • structure
 • out of the box – ideas
 

Salary is in accordance with the collective agreement and depends on age and experience.
The number of hours can be determined in consultation.

Do you feel an affinity with our vision and working method?
You can email your application letter, CV and portfolio at info@b3d.nl

Internship

Wij nodigen kandidaten uit die momenteel architectuur, interieurontwerp of lichtontwerp studeren op universitair niveau om te solliciteren als stagiair. We verwelkomen ook recent afgestudeerden die deelnemen aan het Erasmus + stageprogramma.

Vereisten:

 • Uitstekende ontwerp- en CAD-vaardigheden
 • Kennis van Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign)
 • 3D-rendering vaardigheden (Sketchup, Revit is een pluspunt)
 • In staat om te werken in een internationaal team
 • Schriftelijk bewijs van inschrijving aan een universiteit of academie of
 • Schriftelijk bewijs van deelname aan het Erasmus+ stageprogramma
 • Vloeiend in het Engels (Nederlands is een pluspunt)
 • Voel je je verbonden met onze visie en werkmethoden? Stuur ons je cv, portfolio en motivatiebrief, waarin je je gewenste startdatum en duur van de stage aangeeft.
 • We hebben niet altijd een beschikbare positie, maar we zullen je gegevens in onze database bewaren voor toekomstige samenwerkingen.